Saturday, August 22, 2009

~ TAG and KAD RAMADHAN ~

~ SALAM ~
Selamat Menjalani Ibadah Puasa Semua...
First day puasa ni....
Harapnya bermula dengan baik dan berakhir dengan baik juga....
Ada tugasan tuk sy dari Zack@Ansorullah....

Rules:
DE 4 SOALAN (PENDEK JER...)

1) Copy gambar amal Islam di atas. Copy satu post ni pun tak mengape. Mudah dan menjimatkan masa. harapnye begitu..

MARJAN~ Siap....

2) Kemudian pilih 10 orang sahabat anda dan wajibkan mereka melakukan perkara yang sama. Ingat! 10 orang tahu.. Lebih2? lagi bagus. Kalau nak bagi semua? amat digalakkan..

MARJAN~ Senarainyer di bawah ae...lebey 3org...so 13

3) Gambar ini hak ciptaan tidak terpelihara..jadi sebar2knlah ye...

MARJAN~ InyaAllah....sebarkanlah dan lakukanlah amalan dan cara hidup Islam dalam kehidupan kita...

4) Perkara yang wajib anda lakukan? Senang je..lakukan apa yang ditulis dekat gambar diatas.. Kalau tidak nampak? zoom la..

MARJAN~ Hidupku dan matiku hanya kerana Allah..tubuh ni hanya pinjaman saja...InsyaAllah sedaya mungkin ku amalkan suruhan-MU

~THE END~
Soklan yang sempoi tapi ada makna yang tersirat...lebih2 lagi kita yang Islam dan ngaku Islam banyak yg tak menjalani kehidupan yg berlandaskan syariat Islam...ISLAM IS THE BEAUTIFUL AND WAY OF LIFE....
Thanks for Zack@Ansorullah for giving this TAG...^_^

CALON-CALON TUK TAG INI ADALAH...
PERINDU CINTA ILLAHI
INSYIRAH
Sam'z Ha
LADY ELL
REEN
CIKGU IZZA
MIMIELOMA
MAMA KITER
SHAFIE
HAMDAN
NADIA

MISS OREN
DEVOTEE

###################################################

Sonoknyer...dapat buah Ramadhan dari


(1) Khairunnisa
http://www.qalamhazin.blogspot.com






(2) Mujahidah Puteri
http://mujahidahputeri.blogspot.com






(3) Mama Kiter
http://anita-marzuki.blogspot.com/





SYUKRAN JAZILAN...^_^

10 comments:

Shafie said...

slm..
tq sis utk tag ni..
ok t sy wat yeh :D

zackzulkafli said...

Salam..
syukran jazilan buat kak Marjan yg sudi meluangkn mse jwb tag sya..
semoga ukhwah terus terjalin..
selmt menjalani ibadah puasa..;)

Brilliant Marjan@اداويه said...

to Shafie>>
wslm..
kasihmu ku terima...

to zackzulkafli>>
wslm..
afwan..^_^ lgpun tag yg baik..baik jwp cepat2...
insyaAllah..moga persaudaraan ini m'dpt berkat Allah...
slmt m'jalani ibadah puasa jg...

nadia-ady said...

salam ramadhan juga... =)

Insyirah said...

Salam Marjan,

Alahai...kena tag ke? Hehe. Saya sedang kemalasan nak mengupdate blog, apatah lagi nak buat tag. Heee.. =D

InsyaALLAH nanti saya buat. Terima kasih.. :)

Brilliant Marjan@اداويه said...

to nadia-ady>>

terima kasih sudi singgah blog sy..^_^

Brilliant Marjan@اداويه said...

to insyirah>>
wslm..
sokay...klu de free wt la...lambat pn xpe..

sama-sama :)

ubaidillah alqasam said...
This comment has been removed by the author.
ubaidillah alqasam said...

sala ziarah dan salam rmadhan,... semoga puasa dengan penuh ketakwaan...

DEVOTEE said...

slm. mkaseh, salam ramadan...