Tuesday, August 11, 2009

~ TAG DARI FAARIHIN ~

~~ SALAM ~~

Jom kita layan tag yang diberi.. (^__^)

1. Nak tau sangat nama singkatan korang, umo, dan dok mana....???
Byk sgt la nama singkatan ni..Awie, Wee, and Ada…
Umur 24 thn, so pd adik2 blogger ni pgl sy akk la ae…
Sy tgl di kg yang damai n de byk kelapa sawit….huhu

2. Tiap2 hari ke korang bukak Blog nih??? Biasa kol berapa?? Lama tak?
Boleh gak la tgk tiap2 hari…itupn kalau tak ada keje. Tp klu de keje, xtgk pn..biasenyer pepagi la sy bukak blog sy ni…

3. Bila dah on kat Blog.. apa yang korang buat ek???
Kalau de org bg komen, sy balas komen dorg..ziarah ke blog kwn2 n baca maklumat yg di share…

4. Pernah tak sedang asyik melayan internet ni.. Korang telah abaikan sesuatu?
Erm..Penah gak..tapi tak lah teruk sgt..sama ada sy lambat wt keje atau tak je…tak pn sambil wt asement, layan blog…hehehe..(Jangan tiru ae..)

5. Macam mana korang masak maggie?
Tak makan jenama Maggie..jenama lain sy ok..Cintan ke, Ruski ke…mkn bl teringin..
Sama cam Faarihin wt, air first tu sy buang dulu coz ada lilin…yang lain tu cm biasalah ae..semua dah tau pn..

6. Hubby or wife korang tau tak korang ada blog ni? Pernah dia orang baca blog korang ni??
Tak kawen lagi maa…Cuma kwn2 I tau la yg I ada blog nih…terpulang la pada kwn2 I nk baca or tidak…huhu

Sekian.. Itu ajelah ye.. (^__^)

4 comments:

1jja1912 said...

SALAM..

disebabkan tak jumpa shoutbox..saya jawab kat sini bleh kan??

Ni link utk template best2..

http://btemplates.com/

ada banyak lagi, tapi yang ni salah satunya.. selamat menggodek..

nak tnya apa2..add ym sy >> ijja1912@yahoo.com

slamat berbelog..

Brilliant Marjan@اداويه said...

wslm..terima kasih ae..^_^

missysha said...

boleh jawab tak?

Brilliant Marjan@اداويه said...

nk jawap tag ni ke?boleh saje..silakan..^_^