Sunday, June 27, 2010

LAWAK! ANDA PATUT CUBA (^_^)

Assalamualaikum w.b.t

(gambar hiasan dari google..best je jadi baby ni..nothing to worry)


Semoga anda sihat sentiasa hendaknya. Maaf sebab saya kurang update blog sejak kebelakangan ini. Sekarang mood pun dah ok tambahan bila saya hadiri kenduri sahabat lama saya. Macam-macam Allah nak tunjukkan hikmahNYA.

Bagi sesiapa yang stress tu jom kita buat aktiviti ini.. Pasti anda terhibur


Ayat2 Tarikh Lahir

1-Ambil ayat dari bulan korang lahir:

January--------aku sepak
February-------aku lompat atas
March-----------aku karate
April-------------aku cium
May--------- ----aku terajang
June-------------aku peluk
July--------------aku buat sardin dengan
August-----------aku makan dengan
September------aku menari dengan
October----------aku menyanyi dengan
November-------aku jelir lidah kat
December-------aku lari keliling


2-Ambil ayat dari hari lahir korang:

1------- burung hantu
2------- makluk asing
3--------public phone
4------- basikal aku
5------- lelaki salji
6------- gangster kampung
7--------mobile telefon aku
8--------hantu jepon
9--------kawan baik nenek aku
10-------kawan lembu aku
11-------cikgu lama aku
12-------kerbau ayah kawan aku
13-------ahli bomba
14-------lembu mak aku
15-------kambing ayah aku
16-------kapak mak aku
17-------lesung batu
18-------pedang aku
19------ lelaki lembut
20-------tikus adik aku
21------ ninja
22-------Chuck Norris
23-------mee kari adik aku
24-------kambing aku
25-------pemain bola sepak
26-------buaya
27-------ayam serama
28-------ipod aku
29-------kucing engkau
30-------kutu rayau
31-------hantu jepun

3-Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan:

1--------- di dalam kereta aku
2 ---------di atas katil engkau
3 ---------di dalam jamban
4 ---------di bawah katil
5 ---------di atas motosikal
6 ---------di bawah jambatan
7 ---------di atas bumbung rumah
8----------masa makan atas meja
9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku
0 -------- di dalam bilik tokwan

4-Ambil ayat dari color yang korang suka:

putih---------sebab aku suka macam tu
hitam--------sebab aku memang degil
Pink----------sebab aku memang terer
merah-------sebab ade suara yang bagitau aku
biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat
hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan
Purple-------sebab ada orang suruh
kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku
kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm
Orange------sebab aku pikir aku bijak
cokelat------sebab aku memang boleh buat
lain2---------sebab diri aku seorang ninja!

Contoh ayat lahir pada 13/3/1985 (p/s:untuk tahun ambik no akhir ajer)

* aku karate ahli bomba di atas motosikal sebab aku betul2 serius nak lakukan


So, sambung ikut macam * contoh yang diberikan...hehehehe..


 Sumber: LAWAK

~ Sekadar hiburan ringan..tiada berkaitan dengan yang hidup ataupun yang meninggal dunia. Ubat untuk mudah tersenyum

6 comments:

Aida Effarina said...

sy punya :

aku terajang public phone di atas katil engkau sebab ada orang suruh. heheee :D

Brilliant Marjan@اداويه said...

wah..buat juga ae....tq =)

lucukan?

Anonymous said...

aku lari keliling kucing engkau di atas katil engkau sebab aku memang degil

abcd

Brilliant Marjan@اداويه said...

tq abcd..

idea yg diberi sgt bernas...

~mmg degil pun!!!

PurplePolaris said...

aku menari dengan kucing engkau semasa jalan2 cari kucing adik aku sebab ada orang suruh..hehe
boleh copy nak letak dlm page i tak?

Brilliant Marjan@اداويه said...

tq purplepolaris...

silakan tapi letal link saya n link asal k