Friday, January 7, 2011

KORANG MESTI BACA!!

Assalamualaikum w.b.t.

INI AMARAN. ANDA SEMUA KENA BERHATI-HATI.

Saya baru lepas berblog-walking ke tempat blogger yang lain.. Secara tak sengaja saya dapat info ni..
Tapi sebelum tu jangan panik ye.. Tiada apa pun..

Ikut arahan saya:

1. Cuba anda taip semula alamat URL anda sendiri...tapi tukar dengan begini

Contohnya: http://selembutbayupemikirbumi.blogpot.com

atau

http://selembutbayupemikirbumi.blogpsot.com

** 's' dibuang atau diterbalikkan...

2. Kemudian, anda semua akan jumpa 

"Mega Site of Bible Studies and Information"

Anda semua boleh taip je apa jenis URL, namun tetap keluar seperti laman di atas...


So di sini...
Mungkin ada yang tahu dan mungkin ada yang tak tahu tentang hal ini..
Saya ingin meminta anda semua berhati-hati meletakkan URL masing-masing agar tidak tersalah..Sebab puak-puak kafir ni cuba nak menyesatkan kita semua...
Kita telah dieksploitasikan oleh mereka...
Mereka cuba menyebarkan dakyah mereka tanpa kita sedari melalui laman blog or web milik orang Islam...

Credit to Adik Atika sebab sudi berkongsi ilmu...

4 comments:

Erma Fatiha said...

terima kasih atas informasi ini.

Brilliant Marjan said...

sama-sama erma =)

mamawana said...

Bagus info ini.

Brilliant Marjan said...

ye, betul2..peringatan bersama =)