Thursday, August 11, 2011

MOST CREATIVE DELICIOUS SMALLEST DISHES

Saja saya nak share makanan (tapi rasanya accessories) yang sangat cute ni.. Kreatif betul..




















Sumber: Picplaza.com

~ Tak dinafikan bila lihat benda comel-comel ni buat kita rasa happy walaupun macam tak masuk akal je.. Ialah macam budak-budak pula tapi semua pasti setuju, kenangan kanak-kanak tu yang membuatkan kita boleh hidup masa kini..Happy atau tak, itu takdir kita..

17 comments:

L said...

kita seorang pemarah?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

dyanie said...

mmg comeiiiiiiiiiii
kecik2 =)

syieda_joy said...

hihihi..comel..
tp syieda tpkir utk yg ada garfu tu..hihihi..^_^

Michada said...

mainan ke betol ni?? ngap pinggan skali boleh?

Brilliant Marjan said...

L nak promote ye?nak mrh tu kena ikut tempat la..

Thanks singgah..

Brilliant Marjan said...

dyanie >>

tulah masa tgk tu, geram betol..comel..sbb sy pn penah beli cam ni jg tp jenis pasu bunga n buah2an..

Brilliant Marjan said...

syieda >>

hahaha..cute2..cam budak2 kan?

Brilliant Marjan said...

michada >>

tak pasti apa tp for me hiasan ni..tp kalau nak ngap tu boleh kot cuma terlekat kat tekak je nanti..ngehngeh :P

DoodleLicious said...

comeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

miss ika said...

comelnyeeeeeeeeeeeeee..hehe ^_^
bagi mood baek jea bila tengok..

Brilliant Marjan said...

Cik CC >>

Memang comel..cuba try lukis doodle cmgini..ok kan?

Brilliant Marjan said...

Miss Ika >>

Tulah..Mood bole pusing jd cam budak2..sweet jew..

Mila Ahmad said...

kiut -miut benda 2..

msrh's said...

comel sgt tgk :O

zty said...

syoknya kalau boleh buat benda benda ni semua >.<

feza said...

wahhh.. masa kecik2 selalu main masak2. Tapi bahan2 selalu pokok2 dan bunga2. Bila tengok gambar ni, tersenyum sorang2. sangat comel

||aLeaSaRa|| said...

wah comelnya!!!bestnya kalau dpt buat collection!