Saturday, August 6, 2011

MY DOODLE - TUMBLR 2








Doodle yang pakai purdah atas tu permintaan adik saya..
Susah payah tau nak buat.. 
Dah lah tak mahir lagi..
But the end, adik saya suka gila siap print nak tunjuk kat hubby dia..

Yang lain tu siapa nak amik boleh ye..
Sharing is caring..
Ini je lah usaha dakwah saya yang termampu..
Klik gambar untuk besarkan..

* Banyak lagi nak kena belajar..*

10 comments:

Tengku Puteri said...

SubhanAllah...comelnya sis..sy paling suka pict yang 1st! sangat2 comel...=)

Brilliant Marjan said...

Alhamdulillah..adk akk yg beria2 minta mcm tu..mmg kena berguru lagi ni..bg smooth doodle ni..tq ye..

teratai said...

cantik n kreatif juga:)

Brilliant Marjan said...

terima kasih teratai.. =)

littleKhalifah said...

ana amik ea? nk share jgk!

Brilliant Marjan said...

little khalifah silakan..

alhamdulillah ada yang sudi nak..tq2 =)

Nazihah@Jiha said...

Assalamualaikum..

wah..comelnya semua hee~` yg 1st tu mmg cantik :)

mohon share :)

Brilliant Marjan said...

wa'alaikumsalam..

Silakan nazihah..saya sangat berbesar hati.. =)

Nur Idzhainee Hashim said...

comelnya smue...;) teruskan !

Brilliant Marjan said...

terima kasih nur..sy buat pun jika ada masa senggang =)