Thursday, September 8, 2011

SUKA LA

Assalamualaikum w.b.t.

Sebagai insan normal adakalanya perasaan saya ni suka juga pada benda-benda yang cute. Macam terasa muda kembali. Lagi teruja dan rasa bersemangat nak buat kerja bila tengok benda kat bawah ni..






6 set klip kertas semuanya.. cute kan?

Kat bawah ni pun ada lagi...




semuanya USB Flash Drive

Biasanya korang rasa nak makan ke atau sayang nak gunakan??

Kalau saya, rasa nak makan pun ada dan sayang nak gunakan pun ada.. Tapi jika dah terdesak, guna je la.. Cumanya saya takut saya jahanamkan je.. Maksudnya rosakkanlah.. Saya guna lasak ooo
Tak pun kan, mesti ada yang hilang sebab ada orang lain yang geram juga tengok benda-benda alah ni.. Terutamanya my adik or sepupu saya yang kecil.. =)

Untuk lebih info, sila click Small Idea. Banyak tau barang-barang dorang yang cute..

Contohnya ni



Kreatif kan??

Korang boleh?
 Saya?
Boleh lah sikit-sikit..
Ada tergantung lagi kat rumah ni hah.. Crocheted Home Sweet Home..
Punya gigih saya buat setelah Ummi tak boleh buat..
tapi Ummi tolong sikit-skit je..
So, terbuktilah yang tangan saya ni ada seninya..
Sekarang, malash den nak wat dah..

p/s: saya ada klip paper bentuk love tau.. cute sangat2 ^_^

6 comments:

.: iEyLa :. said...

sumpah cute...geram je tgk..hihi

Brilliant Marjan said...

tulah kan..perempuan ni memang suka tengok benda2 cute kot

.izzati liyana. said...

comelll. saya pon suka benda-benda mcm tu. tapi bukan betul2 minat ah. kat kedai beriya nak beli. lps tu, hilang tah kemana. adik sebok nak lagi, lps tu bersepah. saya pon ade klip besar bentuk love. hee.

Brilliant Marjan said...

betullah tu..kalau minat sampai nk kumpul bagi muat satu almari tak adalah..hehe..sekadar cuci mata pada benda comel =)

~love sy merah tau

Cik Suheela said...

awat comel sgt semuanya!!!!nakkk.....wuwuwuwuw

Brilliant Marjan said...

hehehe..lumrah seorang perempuan