Tuesday, August 18, 2009

~ NTAH TAJUK APA ~

~SALAM~

Salam keceriaan kepada semua pengunjung blog ini...Senyumlah selagi mana boleh bg menceriakn diri anda...mana yg tak sihat tu jgn pasif ae kerana bila anda pasif semua tak jadi..betul tak?? Jadi gerak2kn diri anda...Sy pn tak sihat juga nie...baru nk baik demam tp papepn kena juga wt ceria dan siapkan kerja yg utama dulu...

Sebenarnya, sy sgt la frust bila laptop sy rosak..sekarang ia tido..tp tambah frust adalah kerana data spss sy (data paling penting dlm tesis) hilang..baru je berjaya dibuat tp tak dpt diselamatkan...
Now, terpaksa guna mana yg ada dan pinjam laptop org....Adeh....

Ahad baru nie (16 Ogos 2009), ummi sy bg tau yg Ustazah sy ada tgk blog sy nie...siap promote kat ank dia (girl ae)...Malunyer...Bukan pe, tak sangka pulak...Terima kasih ae Ustazah dan sesiapa yg sudi baca blog yg tak seberapa ini...mana yg baik, ambillah...mana yg tak baik, tinggalkan je...

Tak lupa juga buat sahabat blogger yg lain..Maaf sgt2...Tuntutan masa yg kadang2 cemburu dgn sy ni yg wt sy jarang dan terlewat nk lawat rumah korang...Maaf lagi sekali..La nie pn, line internet pn tak bape baik la...tu yg agak leceh...

Selamat datang bulan Ramadhan yg mulia.Bulan yg paling dinanti2kan..Tak sabarnyer la...Byk fadhilat ni..Kena rebut jika Allah izinkan.Kena tingkatkan amalan.Lagi2 sepuluh malam terakhir. Sape yg penah jumpa malam Lailatul Qadr?? Tak payah bgtau..Simpan je tp klu de share la ae.Bukan pe, tuk amik pengajaran..

Last but not least, yang paling penting lagi, sy dah nk abis belajar....Nak final exam dah yg dijangka awal bulan 9 nie..Wah!!! Kejap je masanyer (aku nk keja dah??)...Ummi pn dah pesan, lepas siap tesis ni apply lah mana2 yg ok sesuai dgn kelayakkan...Tp papepn, sy kena dapatkn juga pointer yg PALING CEMERLANG dlm hidup (Dean's List) coz i'm not a lucky girl before this..At least, i have goal to achieve..By hook or by crook, i nak buat juga master cm ne pn...Kepuasan tu...Nk buat pe yg i suka...Ameen..

~tAMat~

9 comments:

ساهيداهتون said...

salam kak.
semoga berjaya didunia dan di akhirat. Amin...

zackzulkafli said...

salam..
semoga enti dipermudhkn dlm segala hal..dh lame rsenya xmlawt blog ne..rindu plak nk bca entry yg dipostkan..hehe
k lah..nway enti tlh berjya dipih utk jwb tag ana kali ne..sila2lh mnjwb kalo ad kelpngan mase yea..
Slmt maju jaya..

Brilliant Marjan@اداويه said...

to ساهيداهتون

wslm dik.terima kasih byk2 ae tuk doa tu..awk pn sama semoga berjaya dunia dan akhirat..ameen

Brilliant Marjan@اداويه said...

to zackzulkafli

wslm..terima kasih lg sekali..awk pn sama smoga dipermudahkn urusan hidup..
TAG??
adeh...
Tnx k...

Brilliant Marjan@اداويه said...
This comment has been removed by the author.
CReaTiVe SiFu said...

Syukran kerana beri komen dlm shoutbox saya.. anda boleh download 25 Aktvt&Permainan Islami dan sebarkan kpd rakan2.. creativesifu.blogspot.com :-D

AsMa AmAnI said...

Salam Ramadhan... moga ramadhan kali ni lebih baik dari sebelumnya..
Final sem?

Brilliant Marjan@اداويه said...

to creative sifu>

afwan...^_^

Brilliant Marjan@اداويه said...

to Asma Amani>>

Salam Ramadhan.terima kasih.semoga kita m'cari nikmat dan ganjaran sbyk mgkin dlm bln Ramadhan..

yup, final sem.kenapa?