Wednesday, November 11, 2009

~KEPALAKU SERABUT...~

Salam semua...

Rasa tak ada mood nak update new post..semalam line streamyx kt rumah ni xok...so bosan sangat2..huhu..Saya serabut sangat..tak puas hati pun ada...Sebenarnya result tesis sy tak kluar lg, so, sy rase nak meletup jer..kata pihak faculty migu ni akan kluar result sebenar..dah sampai rabu ni, tak ada juga sy tengok..bagi classmate sy yg jauh pun kesian..Kak Nor tanya sy melalui sms semalam "Ada, result tesis dah kluar ke?"...dgn rase berat hati sy balas.."Maaf kak, line ineternet umah xok, last sy tgk n cek result still cam tu jugak..xde pe yg berubah.."...Sabar je la..banyak hal tertangguh..tido pun xlena..

Tapi nak kata serabut tu tak jugak la, cz semalam sy g temuduga..hehe..em, insyaAllah dapat lah sy keje tu tp mula migu depan itupun dia akan call bila keje yg sy kena wt tu terbentang depan mata..kalau nak mula skang, data yg ada tak lengkap....tp sebab fikir pasal tesis ni lah, wt mood sy tak ok..lagipun, sy rindu sgt2 dekat kwn2 sy..rase rindu juga nak sambung belajar lagi..bila dah dapat result ni, at least leh jumpe kengkawan yg lain...

Full time master or part time master? which one ok ye? Jika sy keje, mmg gila la nak wt dua benda sekaligus..tp tak mustahil cz sy penah buat dua keje mcm entri lepas sy penah cite dulu..part time master (2 years) n keje...sekali lagi sy berada dalam tekanan tp duit masuk tuuuu...Full time lak only take 1 year..ermmm..ntahlah..Ya Allah, bantulah hambaMu ini..


Mana rezeki yg datang jgn ditolakan? Peluang tak ada yg kedua kali..Sekali lagi aku serabut...uwahhhhh SmileyCentral.com

3 comments:

Yatie said...

jgn serabut-serabut okey =)

Brilliant Marjan@اداويه said...

paginyer jer..hehe..

LaNuNsepet said...

aper kate wat istikharah...

lanun rase.. wat parttime lah..
leh cari duit sambil tu tolong family kan..

ape2pun all d best untuk sahabatku...