Saturday, January 2, 2010

TAG TAHUN BARU...

Salam semua..

Memandangkan saya jarang nak lawat blog rakan2 blogger, jadi bila sempat saya singgah la tuk baca apa2 yang menarik. So, dengan tak disangkanya, saya telah di tag lagi. Wah, lama tak buat tag ni. Best gak sekali sekala layan tag yang diberi..Tq Sis Ell

A.write five(5) interesting facts about the person who gave you this award.

1. Ibu yang sangat sweet dan lawa.. (seyes..saya suka tengok sis ell)
2. Sangat kreatif buat kraft yang cute2 (suka tengok hasil sis ell ni..tp xpenah dapat lagi kraft dari sis.huhu.)
3. Sedang menunggu kelahiran anak ke-4 (semoga sis dan baby sihat)
4. Rajin masak (saya suka sangat tengok menu yang sis ell hidang..tp saya xtry lagi..)
5. Saya sayang sis ell macam kakak saya..saya suka tengok blog dia bila ada masa..sis ell pandai tulis..

B.Jot down ten(10) interesting facts about yourself and your hobbies.

my hobbies:

1.Sangat suka berfikir dan mencari maklumat sebagai nilai tambah ilmu yang sedia ada..
2.Suka membaca dan sangat sukakan ilmu..
3.Suka bercerita dan suka mendengar cerita
4.Suka pakai baju yang ceria..semua warna saya suka..
5.Suka kedamaian, bau pokok, alam…saya tenang dalam keadaan itu..


myself:

1. Penawar yang berseri untuk keluarga yang dicintai 
2.Sedang menyambung  pengajian dalam MBA MUAMALAH
3.I’m good listener and good thinker..

4.Biar diriku dilihat tiada apa2 tapi aku mampu menggoncang dunia..proud to be myself..aku tak kan menyerah kalah..
5.Dilihat lembut tetapi saya sukakan cabaran + sangat flexcible + sweet + homesick

C.Pick your ten(10) deserving recipients and describe them.

Saya cari sape yang saya sempat nak tag..lagipun dorg ni antara yang saya rapat....


1.Shafie - Seorang kwn yang best..harap dia cepat dapat keje..
2.Faarihin - For me, she’s so sweet and cheerful…dia ni pun tengah cari keje gak..Good luck faarihin
3. Srikandi Khairiah - Berjiwa besar..ktorang sama2 berjuang tuk wt MA tp lain bidang la..Good Luck!!
4. Sis Julia - Sy anggap cm kakak sy juga..suka bg nasihat bila sy perlukan dia..tq sis
5. Zulkefli - Now, dia berada  di sem last pengajian..semoga berjaya m’dapat result yg terbaik..
6. Ihsan - Seorang yang giler2 dan kreatif..Harap kaki tu cepat baik ae..Amin
7. Sufy – Dia sangat cute..hehe..pandai mengarang karya..teruskan usaha
8. Zahora – Nice girl. Antara my 1st follower


Sowi..saya just tag tuk lapan orang je..saya tak ada idea tuk tambah lagi…Hilangkan tension sekejap...


5 comments:

Shafie said...

tq sis utk tag :)
amin..doa2 kn ye tu..hee

t ade masa sy wat.
da lama tak jwb tag act.
blog pon kurang update lately :P

LaNuNsepet said...

zulkefli pun ader... he3...
hebat zulkefli nih...

tapi tangga ke lima... next year zulkefli cuba lagi... he3

tq 4 da appreciation...

Brilliant Marjan@اداويه said...

to shafie>>

sama2..take ur time k..saje nk share tag ni..

Brilliant Marjan@اداويه said...

to zulkefli>>

sy buat bukan ikut sape yg mendapat priority tp ia di buat secara rawak je..

semuanyer adalah kwn sy..jadi maaf klu ada terkurang terlibh ke..

Faarihin said...

Assalamualaikum kak.. sowey lambat singgah sini.. adeh.. oghang kena tag yer.. dah lama gak tak uat tag ni.. nant de mase oghang uat yer.. hehehe.. tq.. (^__^)